Het leven begint op de Universiteit #6

Screenshot-238

Midden in de zomer was het snik en snik heet en trok bijna geen enkele student het nog om in het klas lokaal te blijven zitten. Zelfs Roxanne die normaal altijd netjes naar de les ging vond het nu maar eens tijd om eventjes weg te blijven bij de les en even te genieten van het weer. De bikini ging aan en haar handboek ging haar tas in, en daar lag ze dan heerlijk aan de rand van het zwembad.

Screenshot-239

Roxanne had in de afgelopen maanden niks meer gehoord van Scot en was hem alweer bijna vergeten.. Tenminste, tot wij het verhaal met de arrogante jongen met de naam Scot weer moeten aanwakkeren.. Want ja, we moeten toch weten hoe het met Roxanne gaat? Roxanne had dus niks meer van Scot gehoord en was er eerst boos en verdrietig over maar aan de andere kant wist zij zoals vele Sims dat een kus niet veel te betekenen had.

Screenshot-240

De lig stoel leek als een ligstoel die er heerlijk uit zag, maar eigenlijk voelde het aan als een stuk karton van een IKEA doos. Niet bepaalt comfortabel dus. Roxanne vond het jammer want in de stad waar zij eigenlijk woonde was het altijd zonnig en hield ze er wel van om af en toe eens te gaan zonnen. Maar nu zat dat er dus niet in door dat stuk karton.

Screenshot-241

En omdat er niemand mee was gegaan naar het zwembad was ze de enige Sim die rond het zwembad hing.. En wat ga je dan doen? Juist op je tablet die in je zwembroek zit een spelletje spelen.

Screenshot-243

‘Zeg hallo daar vreemdeling!’ Voordat Roxanne het door had en op kon kijken van haar tablet kwam er iemand bij haar aan tafel zitten. Toen ze op keek zag ze dat het Scot was en wou Roxanne opeens haar kleren weer aan doen, ze zat daar half naakt! ‘Zo,leef jij ook nog. Tijd niet gezien.’ Zei Roxanne heel droog en pakte haar tablet er weer bij.

‘Dat klopt, ik ben even een periode weg geweest van de campus. Er waren wat toestanden thuis waar ik gewoon niet weg van kon blijven. Mijn oma is namelijk overleden en ik moest de familie weer op hun voeten zetten.’

Screenshot-242

‘Oh Sorry. Gecondoleerd, het was niet mijn bedoeling om het rude over te laten komen of iets..’ Roxanne voelde zich opeens schuldig, dag en nacht had ze die jongen zowat vervloekt omdat ze niks van hem hoorde terwijl hij aan het graf van zijn oma stond. Wat was dat egoïstisch..

Screenshot-244

‘Ach het maakt niet uit. Jij kon het ook niet weten.’ Hij aaide met zijn hand over zijn opa prikkelbaardje en keek mij weer vrolijk aan. We bleven babbelen en zwommen wat en tegelijkertijd had hij mijn hart zo weer ingepakt met zijn charmes.

Screenshot-246

Aan het eind van de avond namen we afscheid van elkaar en hij beloofde dat hij mij dit keer wel zou bellen.

Screenshot-248

Die avond kon Roxanne van de hitte maar niet in slaap komen en besloot maar weer eens achter haar gameconsole te kruipen. Tot diep in de nacht speelde Roxanne haar favoriete spelletje : Zombie moord 3. Dit spelletje had een online functie wat het nog leuker maakte omdat ze zo met andere mensen kon spelen.

Screenshot-250

Roxanne had niet eens door dat het al dag was geworden tot dat het laatste potje was afgelopen en iedereen naar bed ging. Toen ze op de klok boven de TV keek zag Roxanne dat ze alweer te laat was voor de les. ‘O nee, ze gaan me vermoorden als ik er weer niet ben!’ Snel schoot Roxanne in haar nieuwe zomerse outfit en rende naar school. Waar ze alweer veel te laat was..

Screenshot-251

De dagen daarna hield Roxanne het gamen weer voor gezien en alle contacten met mensen ook, want ze had vrijdag een examen. Wederom kroop ze weer volledig in de boeken aangezien Roxanne dit semester ook weer wou halen.

Screenshot-297 Screenshot-298

Natuurlijk haalde Roxanne het examen weer met een dikke tien en besloot de dagen die ze nog had op de campus met Ye te spenderen. Ze had overigens een extreme look genomen waardoor je haar bijna niet meer herkende. Ye en Roxanne gamede nachten door en Roxanne vond het niet leuk dat Ye soms beter was dan haar terwijl Ye maar wat deed.. En zo sloot het derde Semester zich af.

Leave a comment